2017 new best swiss celine 2379 fashionable handbags for sale.the unique investment decision importance is just about the great things about cheap https://vapesshops.ca/ under $50. Интелигентни решения за управление на автопарка | GPS България

За нас

GPS България е водещ български  доставчик на високотехнологични GPS/GSM базирани решения за контрол и управление на автомобилни паркове, автомобилна сигурност, проследяване на хора, контрол на плавателни и ЖП средства, и други специални решения за бизнеса в България.

Наша основна цел е

предоставянето на ефективни и гъвкави решения, с които да ви помогнем в управлението на фирмените автомобили и контрола на техните водачи, за да постигнете бързо и осезаемо намаляване на фирмените разходи, повишаване на продуктивността и подобряване на ефективността на оперативната дейност.

Ние отделяме специално внимание на следпродажбеното обслужване на нашите клиенти, тъй като вярваме, че ефикасността на всяка GPS система за контрол и управление на превозни средства зависи до голяма степен от висококачествената и навременна софтуерна, техническа и сервизна поддръжка. Ето защо, за времето, в което ползвате нашите услуги, можете да разчитате на професионално съдействие от следпродажбените звена на GPS България.

Следпродажбени звена на GPS България

24/7 Контакт Център
Грижи се денонощно за охраната на вашите автомобили. Оказва помощ при пътно-транспортни произшествия, аварии или нападения.

Център Техническа Изправност
Извършва регулярна проверка на техническата изправност на GPS оборудването. Известява ви в случай на отклонения от нормалната работа на елементите на системата и дава предписания за отстраняване на несъответствията.

Център Софтуерен Съпорт
Съдейства в работата със системата за мониторинг Fleet Expert и извършва обучения на оператори.

Сервизен Център София
Предоставя сервизни услуги, свързани с подготовката, монтажа и последващото сервизно обслужване на GPS оборудване. Контролира качеството на предоставените сервизни услуги от останалите сервизни партньори на GPS България.

Център Контрол на Качеството на Сервизната Дейност
Извършва проверка на техническата изправност на GPS оборудването по време на сервизна дейност, тества и контролира за качествено изпълнение.

Мисия

Да предлагаме висококачествени и надеждни GPS базирани решения, с фокус върху бизнеса, помагайки му в намаляването на оперативните разходи и повишаване на ефективността.

Визия

Да бъдем водещ български доставчик на GPS базирани решения и предпочитан избор от страна на клиентите, на базата на висококачествени продукти, първокласно обслужване и ангажимент към корпоративните ни ценности.

Ценности

 • Лидерство
 • Отговорност
 • Отзивчивост
 • Ентусиазъм
 • Почтеност
 • Свободомислие
 • Постоянство
 • Професионализъм
 • Гъвкавост
 • Стремеж към развитие

С какво сме по-добри

Услугите ни се отличават с висока надеждност и първокласно качество, а поддръжката се осигурява от широка търговска и сервизна мрежа в страната. Разполагаме с екип от доказани професионалисти и дългогодишен опит в изграждането на GPS системи на фирми от различни сфери на бизнеса в България. Нашите отличителни черти са: задълбочено познаване на GPS пазара в България и неговите нужди, висока ангажираност и отзивчивост на екипа при обслужването на клиентите, професионално и отговорно отношение към партньори и доставчици, както и непрекъснатата оптимизация на услугите в съответствие с новите технологии. 4-те основни отправни точки в ежедневната ни работа са:
 • # Отношение
  - Индивидуален подход, съобразен с вашите нужди
  - Комплексна търговска, техническа и оперативна поддръжка
  - Професионализъм, отговорност, отзивчивост
 • # Качество
  - Първокласно качество на достъпни цени
  - Екип от доказани професионалисти 
  - Ефективни бизнес процеси

  Вижте нашата Политика по качеството
 • # Надеждност
  - GPS оборудване от утвърдени европейски производители
  - Непрекъсваемост в работата на системата
  - Защитен отдалечен достъп до данните и гарантиранa сигурност на информацията
 • # Иновации
  - Гъвкаво и успешно представяне на нови продукти и услуги
  - Разработка на специфични функционалности спрямо специфичните ви нужди
  - Продължително оптимизиране на услуги във връзка с използване на
  най-модерни технологии.
Обратно
горе