Новини

Клиентите на GPS Bulgaria вече могат да отчитат тол таксите с тракери

13 '04 '20

Тежкотоварните и автобусни превозвачи, клиенти на GPS Bulgaria и А1 България, вече могат да използват GPS тракери за автоматично отчитане на тол такси. Това става възможно, благодарение на партньорството на GPS Bulgaria като доставчик на декларирани данни с Интелигентни трафик системи АД.

С TollPass клиентите ще отчитат своите тол такси в допълнение към услугата за контрол и управление на автопаркове, предоставяна съвместно от GPS Bulgaria и А1 България. GPS Bulgaria е основен партньор на A1 България и има повече от 20 години опит в предоставянето на комплексни телематични решения за различни индустрии.

Желаещите да се възползват от новата възможност е необходимо да се свържат с представляващия ги акаунт мениджър в А1 България или GPS Bulgaria, за да сключат договор и да добавят автоматичното тол таксуване.

С услугата собствениците и ползвателите на тежкотоварни превозни средства получават достъп до статуса на своя договор и генерираните тол такси за желан период от време през платформата за тол таксуване TollPass.bg на ИТС. Посредством безплатното мобилно приложение Tollpass на ИТС, клиентът може да следи състоянието на използваните услуги по сключен договор, както и да закупува маршрутни карти и електронни винетки.

В допълнение, през платформата и мобилното приложение на GPS Bulgaria, потребителите могат да проследяват в реално време възможността да ползват платената пътна мрежа, както и да променят динамично актуалния брой оси за превозното средство.

Повече информация ще намерите тук.

Обратно
горе